Overname GoedkoopOpVakantie.info door SeniorenVakantieReizen.nl

ZWOLLE – 21 mei 2023

SeniorenVakantieReizen.nl, de Nederlandse marktleider in vakantiereizen voor senioren, heeft aangekondigd de succesvolle reiswebsite GoedkoopOpVakantie.info over te nemen. De aankoop markeert een belangrijke strategische stap in het uitbreiden van hun aanbod en bereik binnen de reisindustrie.

Sinds de oprichting heeft SeniorenVakantieReizen.nl zich gefocust op het leveren van kwalitatieve reizen en reisdiensten voor de senioren markt. Met de overname van GoedkoopOpVakantie.info, een website bekend om zijn betaalbare vakantie-aanbiedingen, verwacht SeniorenVakantieReizen.nl hun missie uit te breiden en nog meer senioren in staat te stellen om voordelige reizen te boeken.

“We zijn enthousiast over de mogelijkheid om het bereik van SeniorenVakantieReizen.nl uit te breiden,” zegt Jan de Vries, CEO van SeniorenVakantieReizen.nl. “GoedkoopOpVakantie.info heeft een sterk track record opgebouwd in het vinden van de meest betaalbare reismogelijkheden. Door onze krachten te bundelen kunnen we een uitgebreider en betaalbaarder reisaanbod aan onze klanten bieden.”

In de komende maanden zal GoedkoopOpVakantie.info volledig geïntegreerd worden in de website van SeniorenVakantieReizen.nl. Dit zal leiden tot een groter aanbod van bestemmingen, accommodaties en reisarrangementen speciaal voor senioren.

De overname onderstreept het streven van SeniorenVakantieReizen.nl om te innoveren en hun klanten het meest uitgebreide en betaalbare aanbod te bieden in de reisbranche voor senioren.